З Днем Незалежності, Україно моя!

Льюїс Керрол "Аліса в Задзеркаллі" українською - 1 серія

21.12.17

Вітання молодших школярів з днем Святого Миколая


Вітання школярів з днем Святого Миколая продовжується. У п'ятницю Ельфики роздавали листівки для побажань, а 18 грудня, напередодні самого свята, до дітлахів початкової школи завітав сам святий Миколай. Скільки радощів було! Читайте і дивіться святковий репортаж! 


"18 грудня, напередодні дня Святого Миколая, наш сивий дідусь особисто прийшов до школи пересвідчитися, чи рознесли його посланці листівки, які він завбачливо доручив їм роздати дітлахам у минулу п'ятницю. Прискіпливо і детально він розпитував першачків, чи всі вони загадали свої бажання, аби не пропустити жодного і виконати усі-усі дитячі сподівання!

         Вітав дідусь з прийдешнім святом, всім зичив радощів багато, здійснення всіх заповітних мрій, і Україні нашій миру. Співали діти їм пісень, вірші читали, в обійми Миколаю поринали, ховаючи блиск сяючих очей. Лунали сміх і жарти, і подолати хуртовину й буревій заради цього було варто! Обіцяв дідусь обов'язково прийти до дітлахів на новорічне свято. Здіймались рученята: «Що ж, бувай! Тебе, наш Миколаю, будем ми чекати!»

Такі зворушливі листівки на Стіні Побажань діти йдуть перечитувати знову й знову, щиро вірячи у їх здійснення. Святий Миколай і Ельфики подарували їм надію, і ми всі разом сподіваємося, що все загадане здійсниться! А чи варто дитячих усмішок влаштоване свято? Дайте подумати…….. ТАК!!!"






































Немає коментарів:

Дописати коментар