З Днем Незалежності, Україно моя!

Льюїс Керрол "Аліса в Задзеркаллі" українською - 1 серія

20.12.17

Якби всі уроки були такими! - Національно-патріотичний вишкіл

Якби всі уроки були такими, як уроки патріотичного виховання, не хотілося б, мабуть, і школу закінчувати. Вчилися б собі й вчилися! Що не кажіть, а наочні уроки, коли ти можеш помацати, понюхати, застосувати те, чим тебе вчать користуватися – річ дуже корисна.



Сьогодні, 20 грудня, ми мали честь приймати представників Громадської спілки «Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО», (запрошених начальником Яготинського відділу освіти Степанченко М. Т.), які проводили військово-патріотичний вишкіл наших учнів 8-9-х класів.  Діючі військовослужбовці, медики, ветерани АТО, волонтери навчали наших юнаків і дівчат тактичної медицини, плетінню вузлів, навичкам розвідки та виживання, військовій топографії та орієнтуванню на місцевості, розбиранню і збиранню автомата Калашнікова, виготовленню українських ляльок мотанок, знайомили із сучасною історією боротьби за незалежність України.

Школярі жадібно ловили кожне слово та відтворювали кожну дію інструкторів. На локації надання першої домедичної допомоги майстер клас пройшли навіть начальник відділу освіти М.Т. Степанченко та директор школи С.О.Комаренко. А сплетені власними руками обереги ляльки-мотанки поїдуть на передову оберігати життя наших воїнів, і слугуватимуть їм переконливим доказом у тому, що наша молодь – ґідна зміна, яка в разі чого підхопить батьківські хоругви і дасть відсіч будь-яким ворогам нашої України.

На закінчення кожен учасник отримав свідоцтво про успішне проходження військового вишколу.

Сьогоднішній день, напружений і насичений, приніс справжнє задоволення школярам і вчителям. Здавалося, що за ці 3 години активних занять учні дізналися набагато більше, ніж за півроку напруженого навчання.


Загалом, усі лишилися задоволені і з нетерпінням чекають на нову зустріч навесні. Вона обіцяє бути ще цікавішою! Побільше б таких занять!

































































































Немає коментарів:

Дописати коментар