З Днем Незалежності, Україно моя!

Льюїс Керрол "Аліса в Задзеркаллі" українською - 1 серія

19.04.18

ХІІІ Всеукраїнська благодійна акція "Серце до серця"

Якщо ви затулите вуха руками, то не почуєте майже нічого. А деякі люди не чують взагалі нічого. Найжахливіше те, що діти, яким вчасно не надали допомогу, поповнюють лави таких людей. Тому в Україні щорічно проходить акція "Серце до серця", метою якої кожен рік є нові напрямки допомоги. 

З 02 березня по 22 квітня 2018 року Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця» проводилася XIII Всеукраїнська благодійна акція. Зібрані кошти будуть спрямовані на придбання обладнання для лікування дітей з порушенням слуху. 

Щорічно учні, вчителі, батьки Яготинського НВК №3 долучаються до Всеукраїнської акції «Серце до серця». Цьогоріч волонтери нашої школи, учениці 7-А класу Смашна Аліна, Шпак Юля, Музика Ліза, закликали усіх небайдужих допомогти благодійному фонду "Серце до серця" у придбанні медичного обладнання діткам, які позбавлені можливості чути.

За два дні ми зібрали понад півтори тисячі гривень, які перерахували на благодійний рахунок фонду «Серце до серця – ХІІІ». І хоч сердечок-наліпок не вистачило всім, кинувшим гроші до скриньки, ми щиро вдячні їм за активну громадянську позицію і допомогу у такій благородній справі! А особливо батькам, які своїм прикладом показали дітям, що чужої біди не буває, і допоки ми допомагаємо один одному – ми українці!

















































































Немає коментарів:

Дописати коментар