З Днем Незалежності, Україно моя!

Льюїс Керрол "Аліса в Задзеркаллі" українською - 1 серія

28.08.18

Сценарій виступу учнів на педагогічній конференції - 2018


«Ніколи не пізно любити і жити! Прокинувшись зранку – світанок зустріти!  Ніколи не пізно новий день почати. З тобою, країно, так хочеться жити!», – з таких слів привітання дружній шкільній сім’ї розпочалася чергова районна серпнева конференція педагогічних працівників 2018 року.
Щирі дитячі привітання торкнулися струн душі кожного вчителя, ніби налаштовуючи невидиму арфу на цілий рік, протягом якого створюватиметься неперевершена симфонія гармонії і добра.

Вокальний гурток «Калинонька» під керівництвом Кошельник І. В. виконав запальну пісню «Ніколи не пізно». Бусло Іванна, Тонконіг Домініка, Ковальчук Валерія і Василенко Владислава не залишили байдужим нікого, хто теж відчуває «вітру шал і запах мандр».



А маленькі майбутні першокласники підкорили і зачарували всіх присутніх своїм простим баченням і розумінням складних концепцій Нової Української Школи.



Подяку отримала вчитель математики, керівник обласного майстер-класу Лисенко О. Є., за вагомий внесок у розвиток системи освіти Київщини, високий рівень організації та науково-методичної діяльності обласного майстер-класу з теми «Упровадження інтерактивних технологій навчання на уроках математики та в позаурочний час».


Ми впевнені – з новим командним складом району наші діти відчують всі переваги Нової Української Школи. «Хто хоче навчитися – той навчиться!», – так очільник районної Державної адміністрації В. С. Шмигановський підсумував результати серпневої конференції і побажав освітянам мудрості і успіхів!

СКАЧАТИ СЦЕНАРІЙ (автор Складна І. В.) (внизу сторінки на сайті школи)



Немає коментарів:

Дописати коментар