З Днем Незалежності, Україно моя!

Льюїс Керрол "Аліса в Задзеркаллі" українською - 1 серія

28.03.18

Цікаві, розважально-тематичні тижні у школі | Тиждень позитиву

 На крилах своїх несіть надію за обрій! Такі прості, а часом складні. Такі жадані, а іноді марні. Такі близькі, а часом недосяжні… Наші мрії і сподівання! Здається, ось-ось схопиш за хвіст! Аж ні, вислизає золоте пір’ячко з рук. Та не цього тижня! Як ми проводимо цікаві розважально-тематичні тижні у школі. 






26 березня у Яготинському НВК №3 розпочався «Тиждень позитиву». Сама пані Удача призупинилася, аби подивитися, чому так гамірно сьогодні у школі? І тут вже наші дітлахи не ловили гав. 




Під веселі вигуки і дзвінкий сміх заманювали вони удачу: запускали паперові літачки, на яких дбайливо виводили свої бажання. Долетить-не долетить літачок мрій до заповітної лінії, за якою усі бажання здійснюються? Скільки щастя у дитячих очах,  коли літачок перетинає її, і скільки розпачу, коли ні! І попри розпач, підійде, підніме, розправить і знову й знову запускає, щиро вірячи у здійснення свого бажання.






А бажання у дітей нехитрі: хтось бажає полетіти у космос, комусь достатньо відпочинку на морі; хтось мріє знайти справжніх друзів, а хтось хоче мати корабель і коня; когось хвилюють весняні іспити і омріяний навчальний заклад… А найбільше дітлахи бажали щастя і здійснення мрій, як своїх, так і чужих.

Цей позитивний настрій подарували всім учні 9-Б класу, які самі теж із захватом запускали літачки. Як раділи Хіврич Олег, Мартинюк Дмитро, Большаков Артем, Самотес Денис, Твердохліб Роман, Владислава Близнюк, Степанченко Ілона, коли їхні крилаті «листівки» перетинали заповітну лінію. Серйозно віднеслись до акції і учні 5-8-х класів.

Багато літачків досягло мети, а отже у багатьох дітлахів з’явилась впевненість у позитивному здійсненні їхніх бажань. А от що все буде добре у Смаглій Оксани (7-Б), Купрієнко Ярослава (5-А) та Асауленко Андрія (7-А) ми впевнені на всі 100%! Адже вони так наполегливо й терпляче запускали свою мрію за уявний обрій.

Сьогодняшнім днем ми стартували у країну Позитивію, адже недарма гаслом дня обрали слова латинської приказки: «Відчуйте попутній вітер у ваших вітрилах. Рухайтеся. Якщо немає вітру, беріться за весла». Вперед! З позитивними думками і вчинками! 


   

До нас завжди приходять радощі, коли на них не чекаєш. Якщо у небі яскрава веселка – значить дощ пройшов! І це чудово!


ТИЖДЕНЬ ПОЗИТИВУ

День І:

День ІІ - ІV:

  • Конкурс "Упіймай посмішку"

День V:

  • Розміщення найвдаліших фотографій флешмобу "Упіймай посмішку" на сайті школи, на офіційній сторінці НВК №3 у FaceBook, Instagramm.

ПІДСУМОК РОБОТИ "ТИЖНЯ ПОЗИТИВУ"

            


4 коментарі:

  1. Супер. Які молодці. Використають Ваш досвід і у своїй практиці. Дякую

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую! Це дійсно дарує масу позитиву.

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую! Корисні, свіжі, позитивні ідеї.

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую, давно шукала щось новеньке та цікаве!

    ВідповістиВидалити