З Днем Незалежності, Україно моя!

Льюїс Керрол "Аліса в Задзеркаллі" українською - 1 серія

03.02.18

Сценарій до дня св. Валентина | "Церемонія нагородження Оскар "Червона доріжка"

УРА!!! Народила!!! Народила сценарій до дня св. Валентина "Церемонія нагородження Оскар "Червона доріжка"! Повний сценарій можете скачати, скопіювати, передивитися. У архіві, який МОЖЕТЕ СКАЧАТИ ТУТ, є: цей документ самого сценарію, який внизу сторінки, фото для роздруківки, покрокові конкурси, фонограми і багато чого іншого. 

В попередній статті описані умови конкурсу.  

Таки моя хвора фантазія породжує подібний хаос. Якщо він комусь не до вподоби - проходьте повз! якщо подобається - втілюйте в життя. Якщо трохи "не Ваше" - додавайте своє. А ще краще - залишайте коментарі у блозі і підписуйтесь на блог, аби не проґавити новинок, адже попереду нові свята! 

СКАЧАТИ АРХІВ ЗІ СЦЕНАРІЄМ

«Червона доріжка»

Голос «за кадром»: (під романтичну музику. На сцені можуть стояти Купідончики і кидати в зал конфеті) Давним-давно… У похмурих лабіринтах Голівуду суворий імператор Джеймс Кемерон заборонив усім акторам своєї фабрики закохуватися і одружуватися, аби тримати в покорі усіх своїх підданих, і отримувати усю славу і нагороди лише собі. Неіржавіючий і невмирущий Термінатор пильно слідкував за цим. І фільми стали сірі, одноманітні і нудні.
Але знайшовся сміливець – священник Валентин, який таємно поєднував закохані серця.
Розгнівався цар Кемерон і велів зняти усі фільми за участю святого Валентина з прокату. Та тисячі поєднаних Валентином пар встали на його захист і почали скидати піратські копії його фільмів в YouTube.
І здався жорстокий цар перед таким тиском нестримного кохання. На екрани повернулися всі романтичні фільми, які створив святий Валентин. Сьогодні найзірковіші пари Голівуду, яким він допоміг колись поєднати свої долі, з’являться на цій «Червоній доріжці», аби показати, чого вони досягли завдяки його допомозі, привітати свого рятівника і отримати від нього щорічну кіно премію  «Золотий Оскар».

Виходить св. Валентин і Джулія:

Св. Валентин: Любов підносить серце над землею
Допомагає створювать дива.
Стає людина зовсім інша з нею,
В душі у неї оселяється краса.
Тоді у серці квіти розквітають,
Бринить струмочкам весна!
Любов людська велику силу має,
Могутні крила надає вона.
 
Джулія:     Доброго дня! Вітаємо всіх своїх фанів на щорічній церемонії нагородження найкрасивішої, найталановитішої, найзакоханішої пари Голівуду!

Валентин:     Джулія, я в очікуванні.

Джулія: ( грайливо) В очікуванні чого?

Валентин:    Не «чого», а «кого»? Ми всі очікуємо на появу на цій доріжці зіркових голівудських пар, які будуть виборювати право отримати найвищу кіно-нагороду «Золотий Оскар».  

Джулія:    А чим вони заслужили таку честь?

Валентин:  Як чим? Своїм коханням! Фільми, де вони знімалися, поєднали їхні долі і серця. Сьогодні вони представлять нам свою роботу. 

Джулія:    А ми оголошуємо, що у нас в залі працює незалежне журі – представники 9-10-11-х класів – які будуть пильно спостерігати за виступами пар і в об’єктивності їх рішень нехай не сумнівається ніхто.

Валентин:  Доля головного призу вирішуватиметься в конкурсній програмі. Пара, яка переможе в усіх конкурсах, дістане головну нагороду вечора – «Оскар Кохання».

Джулія:    Я сподіваюся, наші закохані зіркові пари приїхали не з порожніми руками?

Валентин: Так, вони покажуть трейлери своїх останніх фільмів.

Джулія:    І яка наша задача?

Валентин: Наша задача – попередити всіх, що протягом всіх випробувань триватиме конкурс «Битва вболівальників». Сподіваємося, що вже наготовлені плакати, долоні готові до шалених оплесків в підтримку своєї пари? Ну, і підбадьорювати своїх улюбленців пристойними вигуками НЕ забороняється!

Джулія:    Ви бачите ці нагороди? (вказує на столик із статуетками). Це 7 номінацій, які наше компетентне журі розподілить за результатами своїх спостережень:

1.     «Золотий Павич» дістанеться найкрасивішій парі,
2.     «Золотий Цезар» – найерудованішій парі,
3.     «Золота Пальмова Гілка» – прикрасить поличку найелегантнішої пари,
4.     «Золотий Тризуб» – дістанеться найпатріотичнішій парі (національне вбрання, кольори, танці, фільм, пісня), 
5.     «Греммі» – отримає наймузичніша пара,
6.     «Золота Афродіта» – поїде з найтанцювальнішою парою вечора,
7.     А ось цей «Золотий Міньйон» дістанеться найактивнішим, найтолерантнішим, найзапальнішим вболівальникам. 

Валентин: Отже, ми починаємо! Які ж вони чарівні, неймовірні, надзвичайно чуйні і талановиті! Вони прямують до нас, по цій червоній доріжці, аби отримати такий жаданий «Оскар»! Тому зустрічайте,  щойно з Калиямських островів, володарі П'янських премій і глядацьких симпатій – ______________________________________________________ у трейлері _______________________________________________________________! 

ВИСТУП 1               («Фільм-фільм-фільм»)

Валентин: Тобі не здається, що цей фільм занадто відвертий?

Джулія:    Ні.

Валентин: А де ж твоя дівоча сором'язливість?

Джулія:    Я залишила її у 3-му столітті. Зараз інші часи та інша мода. Нині мода на мужність. І наступна зіркова пара це доведе. Зустрічайте, володарі премій «Зірка YouTube», повелителі весільних обручок,__________________  
у трейлері________________________________________________________!

ВИСТУП 2                 («Фільм-фільм-фільм»)

Валентин: О, Джуліє, я вражений нашими зірками! Вони випромінюють, вони випромінюють…?

Джулія:    Так, вони випромінюють кохання.
Кохання, то не кара і не гра.
Вона не квітка, що зів'яне швидко.
Кохання – дар, і Бог сам вибира,
Хто заслужив його пізнати диво.
А до нас вже наближається третя закохана пара. Зустрічайте, номінанти на почесне звання «Магістр Instagramm» та «Голос, Козловщина!»____________
_____________________________у трейлері _________________________ !

ВИСТУП 3                   («Фільм-фільм-фільм»)

Валентин:  Моя душа співає, просто співає! Але ж як важко буде визначитися з переможцем! Вони усі гідні найвищої нагороди! Що будемо робити?

Джулія:    Як що? Їсти солодощі! Віриш, так чогось цукерок захотілося!

Валентин: А ти знаєш, що з'ївши плитку шоколаду вагою 113 грамів, тобі доведеться цілуватися протягом 10 годин, аби скинути набрані калорії?

Джулія:  Я згодна, а от чи зважаться на це наші закохані?.. Зустрічайте номінантів премії «Голоднючі та злючі», двічі володарів премії «Танці на ДРСУ»    ________________________________________________________ у трейлері ________________________________________________________!

ВИСТУП 4                    («Фільм-фільм-фільм»)

Валентин: Скажи, Джуліє, як ти уявляєш собі справжнє кохання?

Джулія:    Це море поцілунків, оберемки квітів, машини в подарунок. А ще – це серенади під вікном і романтичні мандрівки на Мальдіви!...

Валентин: Та-та-та-та-та! Охолонь, люба! Я, звичайно, згоден на самопожертви, але трохи згодом. Наразі я вже бачу, як на червоній доріжці з'являються переможці всешкільного конкурсу «Безхмарне Заріччя», оскароносні улюбленці премії «Кохання у великому місті»_______________
_________________________________________________________________ зі своєю прем'єрою _______________________________________________ !

ВИСТУП 5                  («Фільм-фільм-фільм»)

Валентин виходить зажурений

Джулія:    (Стурбовано) Що з тобою, коханий?

Валентин: (схлипує) _________________________ шкода!

Джулія:    О, не зітхай так тяжко! Я думаю, що можу розвіяти твою печаль!

Валентин: Не давай мені марної надії! Чим ти можеш мене розрадити?

Джулія:    Виступом наступної зіркової пари. Ось вони – неповторні і екстравагантні переможці всеукраїнського пісенного конкурсу «Яготинський базар» та «Х-Трактор»______________________________________________ у трейлері _______________________________________________________!

ВИСТУП 6                   («Фільм-фільм-фільм»)

 Джулія:  Як ти вважаєш, чим нас здивує наступна пара?
 
Валентин: О, мо – ля – мур!  Здається, я все вже бачив на цьому світі! Хіба що диво! Зустрічаймо наших останніх гостей, неодноразових переможців міжнародних конкурсів «101-й Кілометр» і «Вечірній Яготин» _______________________________________________________ у трейлері ________________________________________________________ !

ВИСТУП 7                   («Фільм-фільм-фільм»)

Джулія:   Отже, ми переглянули всі представлені роботи і можемо приступити до процедури визначення переможців.

Валентин: Так, ми запрошуємо пари на сцену, і оголошуємо конкурсну програму в боротьбі за «Оскар»!

Виходять Купідончики, які будуть проводити конкурси, розважати-заважати аудиторію і допомагати ведучій. (Тамара Іванівна і її помічники)



КОНКУРСНА ПРОГРАМА
Обладнання
Для 1 конкурсу: 7 пар – 7 тарілок із 10-ма цукерками-драже («Ем-ен-демс», «Морські камінці», «Арахіс»), 14 паличок для суші (як варіант - олівці), секундомір.
Для 2 конкурсу: 6 краваток, секундомір
Для 3 конкурсу: 5 пластикових склянок, 5 великих серветок, вода, секундомір, 5Купідончиків/помічників
Для 4 конкурсу: 8 табличок із написами: «іменник», «прикметник», «дієслово», «словосполучення» (по 2 екземпляри).
Для 5 конкурсу: 3 листки з текстом пісні:
«_і_   я_а  _і_я_ _а, _о_я_а, я _ _ ая,
_и_ _ о, _о_  _о_ _ и   _ _и_ай.
_ий_и, _о_а_ая, _ _ а_ею   _ _о_е_а,
_о_  _а  _ _и_и_о_ _у    _   _ай!»

Для 6 конкурсу: 2 повітряні кульки, фонограми «повільна композиція», «Ламбада», «Хоп-хей», «Гопак»,  «Рок-н-рол»…

Фанфари.

Ведуча: На нашій конкурсній програмі 7 зіркових закоханих пар, які вийшли на «Червону доріжку», аби у запеклих змаганнях здобути омріяну нагороду. Наприкінці змагання залишиться лише ОДНА пара, яка й стане володаркою «Золотого Оскара». Підтримаємо наших учасників! (оплески)

1 КОНКУРС
І перший наш конкурс називається «Господинька».
Наші Купідончики винесуть вам таці із солодащами і необхідні столові прибори. Кількість солодощів на тарілці однакова для всіх пар.
Дівчата, вам потрібно за 30 секунд нагодувати цими солодощами з допомогою паличок, свого обранця, аби він не охляв з голоду. Вибуває пара, на тарілці якої залишиться найбільша кількість солодощів.

МУЗИКА ДЛЯ КОНКУРСІВ

Купідончики підраховують залишки драже на тарілках і визначають пару, яка залишає конкурс.

2 КОНКУРС

Наш 2-й конкурс називається «Мій коханий – самий стильний!»
Дівчата, тримайте краватки (Купідончики роздають чоловічі краватки дівчатам). Ваш коханий іде на співбесіду. Самі розумієте, він повинен виглядати на всі 100! За 1 хвилину ви повинні зав'язати йому краватку.
Оцінюється швидкість виконання, правильність і естетичний вигляд роботи.
МУЗИКА ДЛЯ КОНКУРСІВ

Журі оцінює швидкість і естетичний вигляд проробленої роботи і називає пару, яка не впоралась із завданням і вибуває зі змагання.

3 КОНКУРС

Наш 3-й конкурс називається «Кава для коханої»
Хлопці, настав день святого Валентина. Здивуйте свою кохану романтичним подарунком – філіжанкою кави з доставкою у клас.
Дівчата залишаються коло сцени. Кавалери йдуть в інший кінець зали. Купідончики дають вам по філіжанці «кави» і серветку. Розправте серветку на своїй долоні, поставте на неї філіжанку. Витягніть руку вперед.
Тепер ви повинні, роблячи дрібні кроки «ступня в ступню» донести «каву» до своїх обраниць, не розливши ні краплини, за 30 секунд. Ступінь вологості серветки вкаже на пару, яка залишить змагання.

МУЗИКА ДЛЯ КОНКУРСІВ

Купідончики демонструють серветки членам журі. Володарі наймокрішої серветки (або якщо впустив склянку чи розлив візуально багато)залишають майданчик.

4 КОНКУРС
4-й конкурс має назву «Жагучий комплімент»
В Японії є незвичний спосіб висловити своє кохання: закохані пари підіймаються на сцену і якомога голосніше починають вигукувати компліменти один одному. Хто кричить голосніше – той кохає найсильніше.  
А у нас кажуть, що шлях до холодильника жінки лежить через її вуха та серце. Тому пропонуємо нашим закоханим прокричати один одному слова, які вони вживають у спілкуванні зі своїми коханими. Вам пропонуються на вибір частини мови, якими ви будете користуватися, говорячи компліменти своїм коханим. Наприклад: «сонечко», «крячечка», «обожнюю», «цілую», «чарівна», «пампушечка моя»!
Тягніть, будь ласка, завдання. (кожен учасник тягне табличку, яку буде тримати протягом конкурсу так, щоб усі її бачили)
Отже, ви по черзі якомога голосно кричите слова кохання один одному.
Журі! Будьте зараз дуже уважні! Ви будете рахувати кількість компліментів кожної пари і допущені помилки. (ведуча (і помічники) повинна слідкувати за правильністю вигуків (якщо іменник, то іменник; якщо дієслово, то дієслово), чітко фіксуючи це, рахувати вголос після кожного вигуку пари «рибка-приваблива» - РАЗ!)
Пара, що кричатиме не досить голосно, робитиме найбільшу кількість помилок і прокричить найменшу кількість компліментів залишить змагання.

Журі з допомогою Купідончиків визначають пару, яка вибуває.

5 КОНКУРС
Наш 5-й конкурс називається «Серенада під вікном»
У давні часи кавалери співали під вікнами своїх коханих серенади, аби їх обраниці знали, як вони їх кохають. Спробуємо відтворити давню традицію і пропонуємо хлопцям заспівати для своїх дівчат.
Для серенади ми обрали відому українську пісню «Ніч яка місячна». Але виконувати ви її будете незвично – в тексті ми вирізали всі приголосні звуки і залишили лише голосні. Вам доведеться задіяти всю свою увагу, аби проспівати серенаду правильно і красиво.
Отже, пацани, беріть листки з текстом пісні. Давайте виконаємо тренувальну вправу: (вмикається фонограма і хлопці намагаються проспівати пісню).
А тепер – оригінальне виконання серенад. Будь ласка, слухаємо першу пару.

ФОНОГРАМА ПІСНІ ДЛЯ 5 КОНКУРСУ (звучить тричі для кожної пари)

Журі визначає найгірше виконання і оголошує пару, яка програла і вибуває зі змагання.

6 КОНКУРС
Назва нашого 6-го конкурсу символічна – «Яблуко розбрату»
Не лякайтеся, ніхто не буде сваритися. Навпаки, наші закохані продемонструють всю силу свого кохання та злагоди.
Ви отримуєте кýльки (Купідончики вручають кожній парі несильно надуту кульку).
Виходьте на танц-пол.
Ваше завдання – притиснувши кульки лобами, виконувати танок під музику, яка лунатиме. Все дуже просто.
Пара, яка зронить кульку, вибуває зі змагання, а пара, що втримала свою кульку протягом усього танцювального марафону стане переможницею і володаркою премії «Золотий Оскар».

ФОНОГРАМИ ДЛЯ 6 КОНКУРСУ

Ведуча: Отже переможницею конкурсів і володаркою головної нагороди «Золотий Оскар» стає пара _________________________________________.

ОПЛЕСКИ І ФАНФАРИ

ВИХОДЯТЬ ВАЛЕНТИН І ДЖУЛІЯ

Валентин: Дякуємо нашим шановним членам журі і нашим розпорядникам конкурсної програми!

Джулія: Окрема подяка Купідончикам, які допомагали, підтримували і посилали стріли кохання всім закоханим парам нашої школи!

Валентин: Наразі ми приступаємо до визначення переможців у номінаціях: «Золотий Павич», «Золотий Цезар», «Золота Пальмова Гілка», «Золотий Тризуб», «Греммі», «Золота Афродіта», і «Золотий Міньйон».

Джулія: І поки наше журі буде визначати, кому присудити ці нагороди, ми оголошуємо «Музичну паузу».

ТАНОК ТАНЦЮВАЛЬНОГО ГУРТУ

Валентин: Ось, нарешті, наше компетентне журі вже має результати підрахунків і готове оголосити нам результати вечора. Запрошуємо всі зіркові пари і членів журі на сцену.

(хтось із журі з листком рішення підіймається на сцену, зіркові пари теж шикуються на сцені трохи позаду).

Журі: (оголошує, а Валентин і Джулія вручають нагороди)
1.     Отже, володарями «Золотого Оскара» стали ______________________
2.     Статуеткою «Золотий Павич» нагороджується найкрасивіша пара _______________________________________________________
3.     «Золотий Цезар» отримує найерудованіша пара
_______________________________________________________
4.     «Золота Пальмова Гілка» віднині прикрашатиме поличку найелегантнішої пари ____________________________________
_______________________________________________________
5.     «Золотий Тризуб» – дістається найпатріотичнішій парі ________
_______________________________________________________ 
6.     Відзнаку «Греммі» отримує наймузичніша пара ______________
________________________________________________________
7.     «Золота Афродіта» поїде з найтанцювальнішою парою вечора
________________________________________________________
8.     А ось цей «Золотий Міньйон» прикрашатиме кабінет найкращих вболівальників _________________ класу!

Джулія: Вечір закінчується, так сумно…

Валентин: Так, вечір закінчується, але не сумуй, моя кохана – нас чекає святкова дискотека. І ми запрошуємо на неї всіх учасників і гостей сьогоднішньої церемонії нагородження премії «Золотий Оскар»!

Джулія: Право розпочати святкову дискотеку надається нашим зірковим «Оскароносцям». Шоу маст гоу он!!!

Лунає пісня «Quin» - «Show must go on». Зіркові пари виходять на середину зали і своїм танком розпочинають святкову дискотеку.




Обладнання для вечора
1.     Червона доріжка
2.     Святкова арка
3.     Прикрашена зала
4.     Проектор
5.     Мікрофони
6.     Комп'ютер
7.     Фонограми учасників (іхня музика)
8.     Обладнання для конкурсів (на листку з конкурсами)
9.     Виготовлені з картону статуетки нагород
10.  Музика до дискотеки
11.  Костюми ведучих і конкурсантів
12.  Фонограма «Музичної паузи»
13.  Музика для конкурсів
14.  Листок для заповнення журі остаточних результатів

1.     «Золотий Оскар»

2.     «Золотий Павич» - найкрасивіша пара

3.     «Золотий Цезар» - найерудованіша пара

4.     «Пальмова Гілка» - найелегантніша пара

5.     «Золотий Тризуб» - найпатріотичніша пара

6.     «Греммі» - наймузичніша пара

7.     «Золота Афродіта» - найтанцювальніша пара

8.     «Золотий Міньйон» - кращим вболівальникам




2 коментарі:

  1. Сценарії просто супер!!!!! Велике Вам Дякую!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. сценарій СУПЕР!!!! ви молодець, хай надхнення вас не покидає !!

    ВідповістиВидалити