З Днем Незалежності, Україно моя!

Льюїс Керрол "Аліса в Задзеркаллі" українською - 1 серія

02.02.18

Сценарій церемонії вручення Оскара до дня Закоханих "Червона доріжка"

Вітаю Вас, на сторінках свого блогу! Наближається день Закоханих - день святого Валентина. Впевнена, що всі педагоги-організатори просто збилися з ніг, шукаючи ідеї, сценарії, конкурси. Але... Інформації багато, а вибрати нема з чого. Зі мною, принаймні, відбувається саме так. Накачала нібито цікавих сценаріїв, сіла переглядати - ну не те, що я хочу! Що робити у такому випадку? Правильно - вигадувати самій. І от на черговому засіданні лідерів учнівського самоврядування мої вигадники сказали, що хочуть влаштувати церемонію вручення "Оскара" на "Червоній доріжці". Погодилась - ідея гарна. І сіла за сценарій. Ось що у мене вийшло: Попереджаю одразу - сценарій недописаний. У архіві лише "шапка" без конкурсів. Але, зважаючи на необхідність, викладаю сценарій церемонії вручення Оскара до дня Закоханих "Червона доріжка" у "сирому" вигляді, аби колеги, яких зацікавить мій проект, мали змогу скористатися ним, або просто ідеєю проведення свята у такому форматі.

Як вигадаю конкурси - викладу всю роботу у новій статті. А поки що до Вашої уваги: відео вступу (за кадром), аудіо-програш між виступами і сценарій самого свята. Тобто проект ще в розробці. Може когось він наштовхне на нові ідеї і власні сценарії. 

Умови проведення свята Закоханих

9-11-м класам було задане домашнє завдання - обрати фільм певного жанру, створити трихвилинний виступ-"екранізацію" уривку з цього фільму (допускається участь в "трейлері" однокласників (масовка)). Ці "трейлери" і включені у сценарій. 

Тобто, закохані пари від кожного класу у ролі голівудських зірок, виходячи на Червону доріжку, представляють свій "трейлер" фільму, граючи в ньому головні ролі. По закінченню виступів, пари починають боротьбу за головний приз - "Золотий Оскар" (фігурки вирізаються з картону, на який наліплюється відксерена нагорода). Тобто, для них проводять конкурси.

Конкурси я ще не вигадала, але процес іде - чекайте, або вигадуйте свої. В кінці Купідончики проходять залою зі скриньками для голосування, в які глядачі будуть опускати заздалегідь отримані купончики. Кількість скриньок відповідає кількості пар-учасниць і підписані їхніми іменами. Яка пара назбирає найбільше купонів, та й отримує головну нагороду - "Золотий Оскар". Інші пари, висновком журі (по 1 дитині від кожного класу, які сидітимуть в залі і відмічатимуть, яку пару можна віднести до якої категорії "най") отримають інші нагороди, які розписані в сценарії. 

 Загалом, поки що це все. Як тільки мої думки і задумки приймуть якусь більш-менш чітку форму і з хаотичної маячні перетворяться на впорядкований сценарій церемонії вручення Оскара до дня Закоханих "Червона доріжка", я одразу ж повідомлю вас, мої шановні читачі! 

Тому, до зустрічі, сподіваюся - скорої!

Ах, так!!! Ледь не забула!!! Пробачте! 

СКАЧАТИ АРХІВ ЗІ СЦЕНАРІЄМ МОЖНА ТУТ!

ПОВНИЙ СЦЕНАРІЙ ДО ДНЯ СВ. ВАЛЕНТИНА "ЦЕРЕМОНІЯ НАГОРОДЖЕННЯ ОСКАР "ЧЕРВОНА ДОРІЖКА" СКАЧАТИ ТУТ

Немає коментарів:

Дописати коментар