З Днем Незалежності, Україно моя!

Льюїс Керрол "Аліса в Задзеркаллі" українською - 1 серія

10.01.18

Звіт про роботу педагога-організатора за І семестр 2017-2018 навчального року

Звіт про роботу педагога-організатора у Яготинському НВК № 3 за І семестр 2017 - 2018 н. р.
У першому навчальному семестрі у Яготинському НВК №3 було створено усі сприятливі умови для розвитку та формування особистісних здібностей кожної дитини. Реалізація основних завдань і принципів виховання здійснювалась шляхом планової організації органів учнівського самоврядування школи. 

-         У вересні пройшло свято першого дзвоника.
-         Для учнів 3-4-х класів проведено лінійку пам'яті з нагоди річниці визволення міста від німецько-фашистських загарбників «В ім'я життя» (Матеріали на сайті)
-         Учні нашої школи прийняли участь у святкуванні Дня Міста, виконавши патріотичний флешмоб «Тобі, мій Яготин, з любов'ю». (Матеріали на сайті)
-         До Дня Міста для учнів 3-х класів було проведено пошуковий квест «Скарби Яготинщини» (Матеріали на сайті)
-         Традиційно проводилася загальношкільна акція «Одягни вишиванку!». Ця акція співпала з Днем Миру. Учні нашої школи, вдягнуті у вишиванки створили «живу» композицію «Птах миру» (Матеріали на сайті)
-         Учні 5-8 класів влаштували вернісаж творчих робіт «Мої незвичні канікули». (Матеріали на сайті)
-         До Дня вчителя учні створили колаж із привітальних листівок своїм вчителям. А творчий колектив НВК №3 привітав колег свтковою виставою «На перші гулі» (Матеріали на сайті)
-         12 вересня проведено круглий стіл з лідерами учнівського самоврядування «Команда ми одна!». Під час засідання було обговорено і затверджено план роботи учнівського самоврядування на 2017-2018 н. р. (Матеріали на сайті)
-         Лідери учнівського самоврядування брали активну участь у роботі юнацької та молодіжної організацій району на базі БДЮТ. (Матеріали на сайті)
У жовтні для лідерів учнівського самоврядування, а також для паралелі 11-х класів було проведено круглі столи «Ми діємо в правовому полі» та «Імідж лідера – імідж колективу».
-         4 жовтня Яготинський Будинок Дитячої Творчості зібрав ініціативну молодь Яготинщини на перші збори у цьому навчальному році. (Матеріали на шкільному сайті)
-         З метою популяризації та підняття престижу сил територіальної оборони 7 жовтня 2017 року, на території Київщини, проведено День бійця територіальної оборони. (Матеріали на сайті)
-         До місячника «Формування правової культури» було оформлено стенд «Я маю право» та проведено конкурс творчих робіт «За покликом серця» учнів 5-11 класів.
-         Оформлено стенд і переглянуті відео-матеріали по темі «Захисти себе в мережі»; (Матеріали на сайті)
-         Для учнів 5-х класів проведено мультивікторину з правової безпеки на знання своїх обов'язків «Слідство ведуть Колобки»; (Матеріали на сайті)
-         Класним керівником 6-Б класу Басанець Г. М. разом із представниками Яготинської районної бібліотеки на паралель 6-х класів було проведено оглядово-пізнавальний захід «Козаки-характерники – хто вони?»; (Матеріали на сайті)

9 листопада Яготинський НВК №3 приєднався до Дня української писемності. Учителі школи разом із учнями середньої та старшої ланки долучилися до написання Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності і перевірити свої знання. Учні молодшої школи брали участь у конкурсі ім. Яцика. (Матеріали на сайті школи)
-         24 листопада учні Яготинського НВК №3, команда 11-А класу «Бригада», прийняли участь у районному профорієнтаційному загально-мотиваційному заході «Обери майбутнє», щоб продемонструвати свою творчість і свій погляд на вибір майбутньої професії. (Матеріали на сайті школи).
-         16 листопада в усьому світі відзначають Міжнародний день толерантності (терпимості), який запровадили за рішенням Генеральної Асамблеї ООН у 1996 році. У Яготинському НВК №3 проходили бесіди, години спілкування, конкурси, виставки малюнків. Зокрема у 7-Г класі 16 листопада відбулась виховна година «Ми всі – різні, але ми всі - рівні», де протягом заходу, під час бесіди, конкурсу малюнків, розгляду та обговорення ілюстрацій, вирішення проблемних ситуацій, діти створили квітку толерантності. Учні 7-В класу (класний керівник Кириченко О.В.) провели захід для всіх семикласників школи ’’Толерантність врятує світ’’. (Матеріали на сайті школи);
-          20 листопада у Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна відбулася обласна краєзнавча конференція учнівської молоді «Герої серед нас: сучасні захисники України», присвячена Дню Гідності та Свободи, до якої долучилися і наші учні. (Матеріали на сайті школи)
-          21 листопада на Алеї Слави відбувся мітинг з нагоди Дня Гідності та Свободи. Учні нашої школи разом із небайдужими жителями міста прийшли вшанувати патріотизм і мужність громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору. (Матеріали на сайті школи)
-          У більшості країн світу щорічно відзначається Міжнародний день відмови від паління (No Smoking Day) у третій четвер листопада. З нагоди цього дня на виховну годину у 8-Г клас, яку проводила класний керівник Моцак Оксана Степанівна, завітав Кузняк Ярослав, фахівець з організаційної роботи Яготинської районної організації політичної партії «НАРОДНИЙ ФРОНТ». (Матеріали на сайті школи)
-         Разом з активом органів учнівського самоврядування розпочали акцію «Ми українці в рідній сторінці!» - робота над створенням фотокалендаря школи;
-         Пройшло навчання лідерів учнівського самоврядування школи у техніці «Місія НЕ-здійсненна?» - «Ініціатива – впровадження - успіх»; (Матеріали на сайті школи)
-         Практичний психолог Яковець В. М. провела психолого-педагогічний консиліум 23 листопада 2017 р. «Адаптація учнів 5-х класів до навчання в середній школі». Обговорювалися питання адаптації п’ятикласників до старшої школи, їх психологічна підготовленість, соціальні впливи. (Матеріали на сайті школи).
-         У листопаді проведено виховні години, години спілкування, акції «Запали свічку», приурочені до річниці Голодомору 1932-1933 років; (матеріали на сайті школи)
-         Проведено флешмоб, де учні приєдналися до Всесвітнього руху боротьби проти СНІДУ «Захисти себе від ВІЛ» (Матеріали на сайті школи)
-          24 листопада 2017 року театральний гурток нашої школи «Дитячі перли» під керівництвом Диченко І. В. представляв літературно-музичну композицію «Благословенні ви, сліди мандрівника Сковороди, не змиті вічності дощами» на обласному конкурсі на краще виконання творів Г. С. Сковороди та присвячених його життю і творчості, приуроченому 295-й річниці від дня народження філософа. (Матеріали на сайті школи)
-         30-го листопада в Конче-Заспі відбувся обласний етап брейн-рингу «Підліток і право», учасниками якого стала команда юних правознавців нашої школи «Адвокати». (Матеріали на сайті школи)

У грудні організовано виставку малюнків учнів 2-11 класів «Квіти – її життя» до річниці від дня народження Катерини Білокур.
-         Спеціально до тижня правових знань для учнів нашої школи було проведено низку виховних заходів та тренінгів про права дитини. 5 грудня в 11-А та 11-Б класах проведено тренінг «Як сім'я забезпечує права дитини». (Матеріали на сайті школи)
-         Підготовано і втілено в життя конкурсно-розважальну програму до Нового року для всіх учнів нашої школи; (Матеріали на сайті)
-         Для дітей 1-4-х класів до Дня св. Миколая були проведені вітальні виступи творчої групи активу школи, прикрашено святкову «Стіну побажань» (Матеріали на сайті школи)
-         Учні 9-х класів нашої школи пройшли навчання у навчальному таборі з військового вишколу, яке проводила 20 грудня 2017 року Громадська спілка «Всеукраїнське об'єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО» (Матеріали на сайті школи)
-         До Дня святого Миколая у школі функціонувала акція «Милосердя», під час якої надавалася речова допомога дітям, які її потребували (Матеріали на сайті школи)
-         19 грудня відбувся Всеукраїнськиї онлайн-урок місцевого самоврядування у рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні». (Матеріали на сайті школи)
У вищезазначених заходах було залучено всі центри органу учнівського самоврядування.





Немає коментарів:

Дописати коментар