З Днем Незалежності, Україно моя!

Льюїс Керрол "Аліса в Задзеркаллі" українською - 1 серія

09.12.17

Новорічні ідеї для шкільних свят. Святий Миколай, бажання здійсняй!

Новорічні ідеї для шкільних свят. Святий Миколай, бажання здійсняй! Свято наближається! Йде Святий Миколай! Спробуємо втілити в життя ідею моєї колеги Тетяни, яка дуже хвалила свою розробку і казала, що вона ввійшла в традицію школи. А ще стверджувала, що загадані на Стенді Бажань мрії, реально здійснювалися, іноді не одразу, але протягом року - обов"язково! І навіть вчителі приєднувалися до загадування побажань на Стенді Б. Ідея створити такий Стенд Б у нашій школі виношувалася давно. І от є нагода - день св. Миколая. Довго думали, як його влаштувати, і спробуємо такий варіант:

  • У четвер з активістами УС прикрашаємо вільну стіну у молодшій школі витинанками, малюнками, сніжинками, зірочками, гірляндами...

  • У п'ятницю по класах молодшої школи пройдуть ельфи, які рознесуть приготовані заздалегідь листівки, на яких першачки напишуть свої побажання до святого Миколая і приліплять їх на Стіну Бажань. (метою цього дійства є загадування дітьми бажання, оприлюднення його на стенді з надією на його здійснення, дитина може показати свою листівку батькам). Процес роздачі листівок відбуватиметься за сценарієм. 

  • Вчителі у зручний для них час (цього ж дня) роздають дітям отримані від ельфів листівки. Діти пишуть на них свої побажання, беруть шматочок скотчу і йдуть наліплюють свої листівки на Стіну Бажань.

  • У понеділок по класах молодшої школи проходить Святий Миколай з Ельфами і вітають першачків за таким сценарієм: 


Ролі Ельфів і Святого Миколая виконують учні старших класів.

Сподіваюся, все вдасться! 

З наступаючими новорічними та різдвяними святами вас, дорогі колеги! Щастя й миру нам усім! І творчої плідності!

Немає коментарів:

Дописати коментар