З Днем Незалежності, Україно моя!

Льюїс Керрол "Аліса в Задзеркаллі" українською - 1 серія

01.06.18

Ось таке воно – наше літо!


1 червня, День захисту дітей, завітав до винуватців свята з прохолодними подихами вітру, які відчайдушно намагалося зігріти гаряче, вже літнє, сонечко. 
Так-так, день четвертий приніс у шкільний табір довгоочікуване літо. А ще він приніс п’янкі пахощі липи, яка ніби спеціально готувалася до свята і зацвіла всюди й одразу. Після ранкової зарядки діти ґрунтовно підкріпилися перед мандрівкою у дитячий світ розваг.



Вирушили дружно, речівки читали весело. Ось і він!.... Стадіон!!! 


Так склалося, що День захисту дітей співпав цього року із проведенням традиційного, вже п’ятого турніру з футболу, присвяченому пам’яті тренера-викладача Яготинської ДЮСШ - Крежевицького Ю.Г. Наші юні вболівальники із захопленням дивилися на футбольні команди з різних міст Київської області, що приїхали у Яготин для участі у грі, і бажали успіху нашій команді. Прохолодний вітер змушував рухатися, тому діти не могли проминути дитячий і тренажерний майданчики, де набігалися і награлися досхочу.


Свято must go on, і діти, повернувшись до школи, із захопленням занурилися у світ своїх кольорових фантазій, адже перед ними стояло завдання створити композицію Миру. Того Миру і мирного Світу, в якому вони почували б себе найбільш захищеними і щасливими. І діти заповнили подвір’я школи різнобарв’ям, захопившись настільки, що ледь не розфарбували заодно й кущі троянд, які стали ошатною оправою для дитячої композиції «Такий він – мій світ».  


Теплим сонечком зігріте, пундиками декороване, розвагами наповнене, сміхом вигаптуване, ось таке воно – наше літо!


БІЛЬШЕ ФОТО ТУТ ==>>

Немає коментарів:

Дописати коментар