З Днем Незалежності, Україно моя!

Льюїс Керрол "Аліса в Задзеркаллі" українською - 1 серія

18.10.17

Виховний захід з правил поведінки на дорозі "Слідство ведуть Колобки". Мультивікторина

Виховний захід з правил поведінки на дорозі "Слідство ведуть Колобки". Мультивікторина у школі. Ми таки її провели. Дітям дуже сподобалося! Тішить те, що діти добре обізнані у питяннях мультивікторини про правила поведінки на дорозі, у правилах поведінки вдома, у деяких питаннях кіднеппінгу та багатьох інших, які зачіпає дана мультивікторина "Слідство ведуть Колобки". 

З метою виховання ціннісного ставлення до свого життя і безпеки довколишнього оточення й було проведено цей навчально-тренувальний захід зі знання законів та правил поведінки на вулиці.

Дуже гострим питанням, наразі, є саме правила поведінки дітей на вулиці, на дорозі та навики дій у ситуаціях, коли залишаєшся сам-на-сам з аферистами чи злодіями. Педагог-організатор Большакова Ю.А.  провела для учнів 5-Г класу мультивікторину «Слідство ведуть Колобки» з рубриками «Правила поведінки на вулиці», «Правила техніки безпеки на вулицях та прибудинкових територіях» та «Відповідальність за скоєння протиправних дій».


         Діти, як справжні слідчі, розбиралися у всіх тонкощах справи. Вони виправляли помилки Вовка і Зайця, проговорювали правильність дій у подібних ситуаціях. Учні прекрасно знають і розуміють, як діяти у ситуаціях, коли залишаєшся вдома сам. 


Азарт, що панував у класі під час вікторини, зáпал ділових суперечок та сотні варіантів відповідей  тішили тим, що завдяки старанням сумлінних батьків та професіональних педагогів, наші діти досить обізнані у питаннях безпеки на вулиці, на дорозі та вдома. 




Інше питання – чи дотримуються вони безпечної поведінки у реальних ситуаціях? Сподіватимемося, що так, адже недаремно ж  ми цілу годину повторювали правила та обговорювали алгоритм дій під час  можливих небезпечних ситуацій!

ПЕРЕГЛЯНУТИ САМУ МУЛЬТИВІКТОРИНУ

Немає коментарів:

Дописати коментар