З Днем Незалежності, Україно моя!

Льюїс Керрол "Аліса в Задзеркаллі" українською - 1 серія

02.10.17

Оригінальне вітання з Днем Вчителя

Вчитель навчить, вчитель покаже, вчитель розкаже, вчитель допоможе і завжди прийде на допомогу. Вчитель – це покликання душі. Вчитель – це той стан, коли ніби вже й виріс, але досі залишаєшся дитиною. Вчитель – це блискучий актор, який уміє сказати фразу «Іди до дошки на мій чаруючий голос!» п'ятдесятьма відтінками свого чарівного тембру. 



         П'ятниця 29 вересня у нашій школі видалася просто шаленою. Усе почалося з самого ранку. На шкільному стенді вчителів чекав святковий привітальний колаж, який з любов'ю створили їхні вихованці.
         На великій перерві вчителів привітали учні 11-А класу теплими словами і, ну дуже смачною, диво-книгою.



         Після уроків весь педагогічний колектив, а також вчителі-пенсіонери зібралися у актовій залі, де на них чекав несподіваний сюрприз – оригінальне привітання від колег. Блискучий аматорський акторський гурт у складі Складної І. В., Дзюби Л. А., Большакової Ю. А., Цимбаленко О. М., Однорога В. Л. під керівництвом Гутник В. Г. показав театральну постановку В. Васильченка «На перші гулі». (Відео внизу стрічки)






         З неймовірним успіхом пройшла прем'єра. Гучними оплесками та веселим сміхом зал зустрічав усіх героїв та вітав усі цікаві моменти п'єси. Усі отримали неймовірне задоволення і заряд енергії – і актори, і глядачі.
         Підзарядившись емоціями, вчителі продовжили свої походеньки і помандрували до Києва, де кожен обрав екскурсійний маршрут за вподобаннями. Одні –  відвідали виставку фіалок, яка напередодні відкрилася у Природничому музеї; інші – відвідали Патріарший Собор Воскресіння Христового УГКЦ; хтось – просто погуляв Хрещатиком та Майданом Незалежності; усі – поніжилися у затишних київських кав'ярнях, де стоїть неймовірний аромат свіжої випічки і свіжомеленої кави.





І на завершення культурної програми свята – театр, де на них чекала ще одна вистава «Обман довжиною в життя» з Ахтемом Сейтаблаєвим у головній ролі. Блискуча гра акторів нікого не залишила байдужим, ми сміялися і журилися разом із виконавцями.





Святковий день добіг кінця. Кольоровий калейдоскоп культурних заходів закінчився, і, втомлені від отриманих за день вражень, педагоги повернулися до Яготина. Цікавий день, феєричний день, неймовірно «теплий» день. Бажаємо, аби усі подальші дні були такими ж теплими і приємними. Зі святом Вас, дорогі колеги! 




Немає коментарів:

Дописати коментар