З Днем Незалежності, Україно моя!

Льюїс Керрол "Аліса в Задзеркаллі" українською - 1 серія

20.09.17

Візит до Яготинської РДА

20 вересня 2017 року у рамках проведення Яготинською РДА заходів щодо ознайомлення передової молоді Яготина з роботою Районної Держадміністрації було ініційовано зустріч представників учнівського самоврядування навчальних закладів Яготина з робітниками Яготинської РДА.


Активна і цілеспрямована молодь трьох яготинських шкіл зібралася в холі адміністрації. Теплим привітним словом зустріла нас Євдокія Хомівна Осьмак і запросила ознайомитися із роботою держадміністрації «зсередини», провівши усіма її відділами.

Учні з цікавістю слухали про особливості роботи держслужбовців виконавчого відділу, відділу адміністративних послуг, зв'язків із громадськістю, віділу молоді та спорту, архівний сектор, а також відділу освіти. Розповіді фахівців, огляд самого архіву РДА справив на них надзвичайне враження. Із захватом роздивлялися вони старовинні архівні документи про перші великі підприємства рідного міста, які робили Яготин процвітаючим і відомим далеко за межами області. Зосереджений погляд відображав, що учні серйозно замислилися над питанням можливості зв'язати в подальшому своє професійне життя зі сферою державної служби.

Такі зустрічі дуже корисні, адже дають юнакам і дівчатам привід замислитися про своє майбутнє, про те, що яку б професію вони не обрали – вони все одно працюватимуть для розвитку і розквіту рідної України.



























Немає коментарів:

Дописати коментар